APA:
کپیعلیخانی، مجید، شریفانی، مهدی، موسوی زاده، سیدجواد، و عزیزی، مجید. (1388). فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/358842/fa
Vancouver:
کپیعلیخانی مجید، شریفانی مهدی، موسوی زاده سیدجواد، عزیزی مجید. فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/358842/fa
IEEE:
کپیمجید علیخانی، مهدی شریفانی، سیدجواد موسوی زاده، و مجید عزیزی، “فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 2، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358842/fa