مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,324
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در این آزمایش تاثیر اسانس های گیاهی آویشن, میخک و رزماری به منظور کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در عصاره برخی سبزی ها ارزیابی گردید. غلظت های خالص, 0.2, 0.1, 0.075 و 0.05 میلی لیتر در 100 میلی لیتر از هر اسانس استفاده شد. عصاره های کاهو بابلی, کلم پیچ, کلم پیچ قرمز, سیب زمینی و کدو خورشتی به عنوان منبع آنزیم پراکسیداز بودند. نتایج نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی هر اسانس با توجه به منبع آنزیمی متفاوت بود. بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی در تمامی غلظت ها به اسانس میخک تعلق گرفت (P<0.01). در غلظت های پایین اسانس آویشن و به ویژه رزماری در عصاره های کدو خورشتی و کاهو بابلی موجب افزایش در فعالیت آنزیم پراکسیداز گردیدند (P<0.01).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیخانی، مجید، شریفانی، مهدی، موسوی زاده، سیدجواد، و عزیزی، مجید. (1388). فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/358842/fa

    Vancouver: کپی

    علیخانی مجید، شریفانی مهدی، موسوی زاده سیدجواد، عزیزی مجید. فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/358842/fa

    IEEE: کپی

    مجید علیخانی، مهدی شریفانی، سیدجواد موسوی زاده، و مجید عزیزی، “فعالیت آنتی اکسیدانی برخی اسانس های گیاهی در خصوص کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و قهوه ای شدن آنزیمی در برخی سبزی ها،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 2، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358842/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button