APA:
کپیخدادادی، مژگان، و رنجبر، شکوفه. (1395). تاثیر افزودن پودر چای سبز Camellia sinensis به جیره ی غذایی بر برخی فاکتورهای ایمنی و پروتئین های سرم در ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(2)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/359230/fa
Vancouver:
کپیخدادادی مژگان، رنجبر شکوفه. تاثیر افزودن پودر چای سبز Camellia sinensis به جیره ی غذایی بر برخی فاکتورهای ایمنی و پروتئین های سرم در ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(2):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/359230/fa
IEEE:
کپیمژگان خدادادی، و شکوفه رنجبر، “تاثیر افزودن پودر چای سبز Camellia sinensis به جیره ی غذایی بر برخی فاکتورهای ایمنی و پروتئین های سرم در ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 2، pp. 43–54، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359230/fa