APA:
کپیکریمیان، ز.، طباطبایی بفرویی، ا.س.، و شریفان، ا.. (1398). ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 21(5 )، 1145-1159. SID. https://sid.ir/paper/359534/fa
Vancouver:
کپیکریمیان ز.، طباطبایی بفرویی ا.س.، شریفان ا.. ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1398؛21(5 ):1145-1159. Available from: https://sid.ir/paper/359534/fa
IEEE:
کپیز. کریمیان، ا.س. طباطبایی بفرویی، و ا. شریفان، “ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 21، no. 5 ، pp. 1145–1159، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359534/fa