مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

341
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام

صفحات

 صفحه شروع 1145 | صفحه پایان 1159

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمیان، ز.، طباطبایی بفرویی، ا.س.، و شریفان، ا.. (1398). ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 21(5 )، 1145-1159. SID. https://sid.ir/paper/359534/fa

    Vancouver: کپی

    کریمیان ز.، طباطبایی بفرویی ا.س.، شریفان ا.. ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1398؛21(5 ):1145-1159. Available from: https://sid.ir/paper/359534/fa

    IEEE: کپی

    ز. کریمیان، ا.س. طباطبایی بفرویی، و ا. شریفان، “ویژگی های فیزیکو مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا فلفلی روی همبرگر خام،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 21، no. 5 ، pp. 1145–1159، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button