مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ulva flexuosa Wulfen) در بهبود کیفیت پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 118

کلیدواژه

ظرفیت حذف رادیکال های آزاد (FRSA)Q1
کل مواد جامد محلول (TSS)Q1

چکیده

 جلبک های دریایی حاوی یک منبع متنوع از ترکیبات غنی هستند که به عنوان ترکیبات بالقوه فعال زیستی مورد توجه قرار گرفته اند. این آزمایش برای بررسی اثر غلظت های مختلف عصاره جلبک دریایی Ulva flexuosa Wulfen (بومی خلیج فارس) بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه پرتقال واشنگتن ناول و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه درشرایط نگهداری در انبارسرد (5± 1) و رطوبت نسبی 90-85 درصد به مدت 60 روز انجام شد. نتایج این آزمایش نشان داد که با افزایش زمان انبارمانی, میزان کاهش وزن میوه, فساد میوه و کل مواد جامد محلول (TSS) افزایش در حالی که درصد آب میوه و آسکوربیک اسید میوه پرتقال کاهش یافت. با قراردادن میوه های پرتقال واشنگتن ناول در محلول عصاره جلبک, ویژگی های کیفی پس از پرداشت و فعالیت آنتی اکسیدانی بطور معنی دار افزایش یافت. غلظت 76/3 گرم در لیتر عصاره جلبک موثرترین غلظت در بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی, میزان آسکوربیک اسید و TSS در طول انبارمانی بود. در مجموع نتایج این پژوهش نشان داد که عصاره جلبک دریایی می تواند به عنوان یک ترکیب فعال زیستی جدید برای بهبود ویژگی های پس از برداشت میوه پرتقال از طریق افزایش فعالیت آنتی اکسیدان مورد استفاده قرار گیرد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، محبوبه، عبدالهی، فرزین، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، و یوسف زادی، مرتضی. (1398). تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ulva flexuosa Wulfen) در بهبود کیفیت پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول. تحقیقات کشاورزی ایران، 38(2 )، 111-118. SID. https://sid.ir/paper/361428/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی محبوبه، عبدالهی فرزین، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، یوسف زادی مرتضی. تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ulva flexuosa Wulfen) در بهبود کیفیت پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1398؛38(2 ):111-118. Available from: https://sid.ir/paper/361428/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه رضایی، فرزین عبدالهی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، و مرتضی یوسف زادی، “تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ulva flexuosa Wulfen) در بهبود کیفیت پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 38، no. 2 ، pp. 111–118، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361428/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button