مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

836
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات سرکه چوب کاج بر جوانه زنی، رشد و ویژگی های فتوسنتزی خیار

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 70

چکیده

 سرکه چوب یک ماده مشتق شده از سوختن کربن سیاه است که می­ تواند جایگزین مواد شیمیایی در صنعت کشاورزی به­ عنوان یک ترکیب آلی گردد. به­ منظور مطالعه اثر کارآیی سرکه چوب کاج بر ویژگی­ های فیزیولوژیکی و فتوسنتزی خیار دو آزمایش براساس طرح کاملا تصادفی با شش تیمار شامل 1250, 2000, 2500, 3333 و 5000 میلی­ گرم در لیتر سرکه چوب با چهار تکرار انجام شد. اولین آزمایش در آزمایشگاه به­ منظور بررسی تاثیرات اولیه سرکه چوب بر روی بذر خیار (Cucumis sativus var. Super daminos) انجام شد و آزمایش دوم اثر سرکه چوب بر رشد گیاه خیار در گلخانه­ های تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شد. بیشترین تعداد گل و عملکرد در خیار در تیمار 2500 میلی­ گرم در لیتر سرکه چوب مشاهده شد. فتوسنتز در خیار در تیمار 2000 میلی­ گرم در لیتر افزایش یافت. کمترین میزان تعرق (54/1 میلی­ مول برمترمربع بر ثانیه) در خیار در تیمار 2000 میلی گرم در لیتر سرکه چوب بدست امد. سرکه چوب 1250 میلی گرم در لیتر باعث افزایش درصد جوانه­ زنی و سرعت جوانه زنی آن در مقایسه با شاهد شد. بیشترین طول ریشه, حجم و سطح در تیمار 1250 میلی­ گرم بر لیتر مشاهده شد. غلظت نیتروژن (5/5 درصد وزن خشک) در تیمار 3333 میلی­ گرم در لیتر و غلظت پتاسیم در غلظت 5000 میلی گرم در لیتر, کلسیم و آهن در غلظت 1250 میلی­ گرم در لیتر در بالاترین سطح در مقایسه با سایر تیمارها بود. بیشترین مقدار کلروفیل و فتوسنتز در تیمار 2000 میلی گرم در لیتر مشاهده شد. تیمار 2500 میلی­ گرم در لیتر در خیار بیشترین عملکرد گل و میوه را نشان داد, اما بهترین و بالاترین کیفیت میوه با 2000 میلی­ گرم در لیتر حاصل شد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبداللهی پور، بهزاد، و حقیقی، مریم. (1398). تاثیرات سرکه چوب کاج بر جوانه زنی, رشد و ویژگی های فتوسنتزی خیار. تحقیقات کشاورزی ایران، 38(2 )، 65-70. SID. https://sid.ir/paper/361600/fa

    Vancouver: کپی

    عبداللهی پور بهزاد، حقیقی مریم. تاثیرات سرکه چوب کاج بر جوانه زنی, رشد و ویژگی های فتوسنتزی خیار. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1398؛38(2 ):65-70. Available from: https://sid.ir/paper/361600/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد عبداللهی پور، و مریم حقیقی، “تاثیرات سرکه چوب کاج بر جوانه زنی, رشد و ویژگی های فتوسنتزی خیار،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 38، no. 2 ، pp. 65–70، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361600/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button