APA:
کپیمحمودی، م.، خمیری، م.، سعیدی، م.، کاشانی نژاد، م.، و داوودی، ه.. (1398). بررسی ویژگی های پروبیوتیکی بالقوه باکتری های لاکتیک اسید جدا شده از شیر خام و شیر شتر تخمیری سنتی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 21(5 )، 1161-1172. SID. https://sid.ir/paper/361779/fa
Vancouver:
کپیمحمودی م.، خمیری م.، سعیدی م.، کاشانی نژاد م.، داوودی ه.. بررسی ویژگی های پروبیوتیکی بالقوه باکتری های لاکتیک اسید جدا شده از شیر خام و شیر شتر تخمیری سنتی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1398؛21(5 ):1161-1172. Available from: https://sid.ir/paper/361779/fa
IEEE:
کپیم. محمودی، م. خمیری، م. سعیدی، م. کاشانی نژاد، و ه. داوودی، “بررسی ویژگی های پروبیوتیکی بالقوه باکتری های لاکتیک اسید جدا شده از شیر خام و شیر شتر تخمیری سنتی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 21، no. 5 ، pp. 1161–1172، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361779/fa