APA:
کپیمجذوبی، م.، کرمبخش، گ.، گلمکانی، م.ت.، مصباحی، غ.ر.، و فرحناکی، ع.. (1398). ترکیبات شیمیایی و ویژگی های عملکردی کنجاله ی خرما به عنوان محصول جانبی فراوری محصولات کشاورزی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 21(7 (ویژه نامه) )، 1807-1817. SID. https://sid.ir/paper/361842/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی م.، کرمبخش گ.، گلمکانی م.ت.، مصباحی غ.ر.، فرحناکی ع.. ترکیبات شیمیایی و ویژگی های عملکردی کنجاله ی خرما به عنوان محصول جانبی فراوری محصولات کشاورزی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1398؛21(7 (ویژه نامه) ):1807-1817. Available from: https://sid.ir/paper/361842/fa
IEEE:
کپیم. مجذوبی، گ. کرمبخش، م.ت. گلمکانی، غ.ر. مصباحی، و ع. فرحناکی، “ترکیبات شیمیایی و ویژگی های عملکردی کنجاله ی خرما به عنوان محصول جانبی فراوری محصولات کشاورزی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 21، no. 7 (ویژه نامه) ، pp. 1807–1817، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361842/fa