مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی

صفحات

 صفحه شروع 2859 | صفحه پایان 2876

چکیده

 امروزه فساد سبب ایجاد بوی نامطبوع, تغییرات نامطلوب طعم, رنگ و بافت و کاهش ارزش غذایی می گردد. . دراستفاده از پوشش های فعالی که حاوی ترکیبات ضد میکروبی است, فاکتورهای زیادی باید مورد توجه قرار گیرند اغلب این فاکتورها به ماهیت شیمیایی ماده ضدمیکروبی, نوع ماده غذایی ومیکروارگانیسم هدف بستگی دارند. در این پژوهش خواص شیمیایی و میکروبی ماهی قزل آلا پوشش داده شده با نانوامولسیون کارکومین مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. نمونه های تهیه شده به 4 دسته تقسیم شدند که شامل تیمار شاهد, نانوامولسیون حاوی 1, 3 و 5 درصد کارکومین می باشند. به منظور بررسی اثر تیمارها بر روی خواص شیمیایی اندازه گیری pH, اسید چرب آزاد, آمین فرار کل انجام شد؛ و خصوصیات میکروبی از طریق شمارش کلی میکروبی, اندازه گیری کلیفرم های مدفوعی و استافیلوکوکوس اورئوس های کوآگولاز مثبت مورد بررسی قرار گرفت. همچنین به منظور ارزیابی حسی توسط پانلیست ها بو, بافت, رنگ و پذیرش کلی ماهی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد با استفاده از پوشش نانوامولسیون حاوی 5% کارکومین می توان مدت زمان نگهداری ماهی را به 10 روز افزایش داد, به طوری که از فساد شیمیایی و میکروبی جلوگیری نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوشبوی لاهیجانی، لیلا، اهری، حامد، و شریفان، انوشه. (1398). تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 16(3 (پیاپی 66) )، 2859-2876. SID. https://sid.ir/paper/361854/fa

    Vancouver: کپی

    خوشبوی لاهیجانی لیلا، اهری حامد، شریفان انوشه. تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 66) ):2859-2876. Available from: https://sid.ir/paper/361854/fa

    IEEE: کپی

    لیلا خوشبوی لاهیجانی، حامد اهری، و انوشه شریفان، “تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 16، no. 3 (پیاپی 66) ، pp. 2859–2876، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361854/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button