APA:
کپیمحمدی، سیدعلی، قدس روحانی، محسن، نجف نجفی، مسعود، و کاشانی نژاد، مرتضی. (1400). ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی, بافتی و رنگ خامه کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17(1 (پیاپی 67) )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/361990/fa
Vancouver:
کپیمحمدی سیدعلی، قدس روحانی محسن، نجف نجفی مسعود، کاشانی نژاد مرتضی. ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی, بافتی و رنگ خامه کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛17(1 (پیاپی 67) ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/361990/fa
IEEE:
کپیسیدعلی محمدی، محسن قدس روحانی، مسعود نجف نجفی، و مرتضی کاشانی نژاد، “ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی, بافتی و رنگ خامه کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 1 (پیاپی 67) ، pp. 107–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361990/fa