APA:
کپیخوش طینت، خدیجه، بیگ محمدی، زهرا، کمیلی فنود، رزیتا، عابدی، عبدالصمد، کاظم زاده، مزدا، زندرجبی، حدیثه، بهرامیان، غزاله، صالحی، مهدیه، شایگان، وحیده، و مفید، وحید. (1398). پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/361995/fa
Vancouver:
کپیخوش طینت خدیجه، بیگ محمدی زهرا، کمیلی فنود رزیتا، عابدی عبدالصمد، کاظم زاده مزدا، زندرجبی حدیثه، بهرامیان غزاله، صالحی مهدیه، شایگان وحیده، مفید وحید. پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/361995/fa
IEEE:
کپیخدیجه خوش طینت، زهرا بیگ محمدی، رزیتا کمیلی فنود، عبدالصمد عابدی، مزدا کاظم زاده، حدیثه زندرجبی، غزاله بهرامیان، مهدیه صالحی، وحیده شایگان، و وحید مفید، “پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 97–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361995/fa