APA:
کپیحکم الهی، فائزه، و احسانی، محمدرضا. (1398). بررسی ویژگی های شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(4 )، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/361999/fa
Vancouver:
کپیحکم الهی فائزه، احسانی محمدرضا. بررسی ویژگی های شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(4 ):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/361999/fa
IEEE:
کپیفائزه حکم الهی، و محمدرضا احسانی، “بررسی ویژگی های شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 4 ، pp. 67–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361999/fa