APA:
کپیفرهمندفر، رضا، و عظیمی نژاد، حدیث. (1400). اثر مراحل پلاسیدن, مالش دهی, تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/362094/fa
Vancouver:
کپیفرهمندفر رضا، عظیمی نژاد حدیث. اثر مراحل پلاسیدن, مالش دهی, تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/362094/fa
IEEE:
کپیرضا فرهمندفر، و حدیث عظیمی نژاد، “اثر مراحل پلاسیدن, مالش دهی, تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 1–10، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362094/fa