APA:
کپیکاظمی، احمد، بهپور، ناصر، و همت فر، احمد. (1399). تاثیر 12 هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC), سطوح مالون دی آلدهید (MDA) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز, گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رت های مسن در پاسخ به فعالیت حاد وامانده ساز. یافته، 22(2 (پیاپی 84) )، 177-187. SID. https://sid.ir/paper/362495/fa
Vancouver:
کپیکاظمی احمد، بهپور ناصر، همت فر احمد. تاثیر 12 هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC), سطوح مالون دی آلدهید (MDA) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز, گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رت های مسن در پاسخ به فعالیت حاد وامانده ساز. یافته[Internet]. 1399؛22(2 (پیاپی 84) ):177-187. Available from: https://sid.ir/paper/362495/fa
IEEE:
کپیاحمد کاظمی، ناصر بهپور، و احمد همت فر، “تاثیر 12 هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC), سطوح مالون دی آلدهید (MDA) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز, گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رت های مسن در پاسخ به فعالیت حاد وامانده ساز،” یافته، vol. 22، no. 2 (پیاپی 84) ، pp. 177–187، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362495/fa