APA:
کپیحبیبی نوده، فاطمه، فرهوش، رضا، و شریف، علی. (1398). ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(2 (پیاپی 56) )، 235-243. SID. https://sid.ir/paper/362540/fa
Vancouver:
کپیحبیبی نوده فاطمه، فرهوش رضا، شریف علی. ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(2 (پیاپی 56) ):235-243. Available from: https://sid.ir/paper/362540/fa
IEEE:
کپیفاطمه حبیبی نوده، رضا فرهوش، و علی شریف، “ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 (پیاپی 56) ، pp. 235–243، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362540/fa