مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی

صفحات

 صفحه شروع 235 | صفحه پایان 243

چکیده

 در این تحقیق, شاخص پایداری اکسایشی روغن (OSI) و دوره القا ترکیبات کربونیلی (IPCV) و زمان پایداری سرخ کردن(tf cv =47) (زمان مورد نیاز جهت رسیدن به حد بحرانی 47 میکرومول بر گرم ترکیبات کربونیلی) یک مجموعه ای از روغن های زیتون به ترتیب در دو شرایط فرآیند حرارتی (آزمون رنسیمت در دماهای 110 تا140 درجه سانتی گراد) و فرآیند سرخ کردن در 180 درجه سانتی گراد بررسی گردید. همبستگی خوبی (R2= 0. 9963) بین شاخص پایداری اکسایشی (OSI) و دوره القا ترکیبات کربونیلی (IPCV) در آزمون حرارتی رنسیمت, مشاهده گردید. در دماهای مشابه آزمون رنسیمت, شاخص پایداری اکسایشی نمونه­ های روغن تفاوت معنی­ داری را نشان داد. بیشترین و کمترین OSI و IPcv به ترتیب در نمونه های 6 و 1 مشاهده گردید. با بالا رفتن درجه حرارت, سرعت اکسایش نمونه های مورد مطالعه افزایش و شاخص های پایداری اکسایشی کاهش یافت. بیشترین همبستگی (R2= 0. 9985) از رسم زمان­ های پایداری سرخ کردن (tfcv=47) در مقابل IPcv در 110 درجه سانتی­ گراد به دست آمد و با افزایش دما تا 140 درجه سانتی­ گراد میزان این همبستگی کاهش یافت که این مسئله می­ تواند به تفاوت مکانیسم­ های اکسایش لیپیدی در دمای بالا و پائین مرتبط باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی نوده، فاطمه، فرهوش، رضا، و شریف، علی. (1398). ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(2 (پیاپی 56) )، 235-243. SID. https://sid.ir/paper/362540/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی نوده فاطمه، فرهوش رضا، شریف علی. ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(2 (پیاپی 56) ):235-243. Available from: https://sid.ir/paper/362540/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه حبیبی نوده، رضا فرهوش، و علی شریف، “ارزیابی پایداری اکسایشی روغن های زیتون سرخ کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 (پیاپی 56) ، pp. 235–243، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button