APA:
کپیمیلانی، الناز، شهیدی، فخری، انصاری فر، الهام، خلیلیان موحد، محمد، و صالحی پور، فریده. (1400). تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی های میان وعده حاوی پودر عناب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17(1 (پیاپی 67) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/362546/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، شهیدی فخری، انصاری فر الهام، خلیلیان موحد محمد، صالحی پور فریده. تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی های میان وعده حاوی پودر عناب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛17(1 (پیاپی 67) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/362546/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، فخری شهیدی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان موحد، و فریده صالحی پور، “تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی های میان وعده حاوی پودر عناب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 1 (پیاپی 67) ، pp. 1–11، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362546/fa