APA:
کپیدهقان خلیلی، فاطمه، و ارجائی، زهرا. (1399). اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/362608/fa
Vancouver:
کپیدهقان خلیلی فاطمه، ارجائی زهرا. اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/362608/fa
IEEE:
کپیفاطمه دهقان خلیلی، و زهرا ارجائی، “اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 33–42، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362608/fa