APA:
کپیقرایی، ا.، شفیعی، م.، میردار هریجانی، ج.، حسنین، پ.، و ارشدی، ع.. (1399). پاسخ ایمنی و تغییرات فاکتورهای خونی ماهی قزل آلا (Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر سماق خوراکی (.Rhus coriaria L ). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(1 )، 173-186. SID. https://sid.ir/paper/362632/fa
Vancouver:
کپیقرایی ا.، شفیعی م.، میردار هریجانی ج.، حسنین پ.، ارشدی ع.. پاسخ ایمنی و تغییرات فاکتورهای خونی ماهی قزل آلا (Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر سماق خوراکی (.Rhus coriaria L ). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(1 ):173-186. Available from: https://sid.ir/paper/362632/fa
IEEE:
کپیا. قرایی، م. شفیعی، ج. میردار هریجانی، پ. حسنین، و ع. ارشدی، “پاسخ ایمنی و تغییرات فاکتورهای خونی ماهی قزل آلا (Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر سماق خوراکی (.Rhus coriaria L )،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 1 ، pp. 173–186، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362632/fa