APA:
کپیاکبری، م.، سخدری، ک.، و دانش، م.. (1399). آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی و عملکرد سازمان در صنایع غذایی ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(2 )، 361-375. SID. https://sid.ir/paper/362691/fa
Vancouver:
کپیاکبری م.، سخدری ک.، دانش م.. آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی و عملکرد سازمان در صنایع غذایی ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(2 ):361-375. Available from: https://sid.ir/paper/362691/fa
IEEE:
کپیم. اکبری، ک. سخدری، و م. دانش، “آمادگی سازمانی برای کارآفرینی سازمانی و عملکرد سازمان در صنایع غذایی ایران،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 2 ، pp. 361–375، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362691/fa