مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

631
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تعداد و محل retentive holeهای ایجاد شده روی مستر کست بر میزان کاهش distortion ناشی از پخت دنچر کامل فک بالا

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 54

چکیده

 سابقه و هدف: یکی از مهم ترین معایب آکریل متیل متاکریلات, انقباض حاصل از پلیمریزاسیون است که به اعوجاجdistortion ) پروتز کامل پخته شده می انجامد. یکی از روش های معرفی شده برای جلوگیری از این distortion, روش استفاده از Retentive Hole و Anchorage به داخل مسترکست است. هدف از انجام مطالعه حاضر, بررسی اثر تعداد و محل این سوراخ ها بر میزان کاهش تغییر شکل دنچر بود.مواد و روشها: مطالعه تجربی حاضر بر روی 48 مسترکست یکسان که طی همین تحقیق ساخته شده بودند, در 4 گروه انجام گرفت, تعداد 12 کست در هر گروه, فاکتور قدرت 0.8 و سطح معناداری 0.01 را موجب می شود. گروه اول به عنوان گروه شاهد, گروه دوم با سوراخی در میدلاین و در خلف PPSA کست, گروه سوم با سوراخی در میدلاین و دو سوراخ در کام طرفی و در میانه فاصله میدلاین تا قله ریج و گروه چهارم علاوه بر سه سوراخ قبلی, با دو سوراخ دیگر روی میدلاین و در 15 میلی متری بوردر خلفی و به فاصله 5 میلی متر تعریف شدند. سپس, اندازه گیری ها با میکروسکوپ Olympus-SZX9 انجام شد. متغیرهای مطالعه, فاصله دنچر و کست در میدلاین در PPSA و میانگین فواصل در کام طرفی راست و چپ در PPSA بودند. نتایج به دست آمده, توسط آزمون آماری ANOVA و به دنبال آن Post-Hoc تجزیه و تحلیل گردیدند.یافته ها: متغیرها در 4 گروه مورد مطالعه اختلاف معناداری نشان دادند (P=0.000). gap در محل میدپالات کمتر از محل لترال پالات تحت تاثیر تکنیک Anchorage قرار می گیرد. روش Anchorage به میزان قابل ملاحظه ای فواصل را کاهش می دهد (P=0.000) و در نتیجه,anchorage سبب تطابق بهتر دنچر بیس و مسترکست می گردد.نتیجه گیری: Anchorage مکانیکی دنچر بیس به مسترکست به میزان معناداری سبب کاهش فواصل در نواحی لترال پالات و میدپالات می گردد و کاهش فواصل به میزان معناداری تحت تاثیر محل و تعداد سوراخ ها می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل شاه، مسعود، صداقت منفرد، مجید، و نجفی ابرندآبادی، سیامک. (1390). بررسی اثر تعداد و محل retentive holeهای ایجاد شده روی مستر کست بر میزان کاهش distortion ناشی از پخت دنچر کامل فک بالا. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، 29(1 (پی در پی 87))، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/362725/fa

    Vancouver: کپی

    گل شاه مسعود، صداقت منفرد مجید، نجفی ابرندآبادی سیامک. بررسی اثر تعداد و محل retentive holeهای ایجاد شده روی مستر کست بر میزان کاهش distortion ناشی از پخت دنچر کامل فک بالا. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)[Internet]. 1390؛29(1 (پی در پی 87)):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/362725/fa

    IEEE: کپی

    مسعود گل شاه، مجید صداقت منفرد، و سیامک نجفی ابرندآبادی، “بررسی اثر تعداد و محل retentive holeهای ایجاد شده روی مستر کست بر میزان کاهش distortion ناشی از پخت دنچر کامل فک بالا،” مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، vol. 29، no. 1 (پی در پی 87)، pp. 43–54، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362725/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button