APA:
کپینیک جو، راضیه، پیغمبردوست، سیدهادی، و اولادغفاری، عارف. (1400). بررسی برخی ویژگی های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پودر حاصل. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/362994/fa
Vancouver:
کپینیک جو راضیه، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف. بررسی برخی ویژگی های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پودر حاصل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/362994/fa
IEEE:
کپیراضیه نیک جو، سیدهادی پیغمبردوست، و عارف اولادغفاری، “بررسی برخی ویژگی های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع فلفلی ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پودر حاصل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 55–66، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362994/fa