APA:
کپیجهان، محسن، و امیری، محمدبهزاد. (1397). تعیین عوامل مؤثر بر کارایی مصرف آب لوبیا (Phaseolus vulgaris L. ), کنجد (Sesamum indicum L. ) و ذرت (Zea mays L. ) در پاسخ به کاربرد اسیدهیومیک و کم آبیاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 22(3 )، 373-394. SID. https://sid.ir/paper/363191/fa
Vancouver:
کپیجهان محسن، امیری محمدبهزاد. تعیین عوامل مؤثر بر کارایی مصرف آب لوبیا (Phaseolus vulgaris L. ), کنجد (Sesamum indicum L. ) و ذرت (Zea mays L. ) در پاسخ به کاربرد اسیدهیومیک و کم آبیاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1397؛22(3 ):373-394. Available from: https://sid.ir/paper/363191/fa
IEEE:
کپیمحسن جهان، و محمدبهزاد امیری، “تعیین عوامل مؤثر بر کارایی مصرف آب لوبیا (Phaseolus vulgaris L. ), کنجد (Sesamum indicum L. ) و ذرت (Zea mays L. ) در پاسخ به کاربرد اسیدهیومیک و کم آبیاری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 22، no. 3 ، pp. 373–394، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363191/fa