APA:
کپیشهسوار، هاجر، بلندی، مرضیه، و بقایی، هما. (1399). برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum)), مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 43-56. SID. https://sid.ir/paper/363352/fa
Vancouver:
کپیشهسوار هاجر، بلندی مرضیه، بقایی هما. برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum)), مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):43-56. Available from: https://sid.ir/paper/363352/fa
IEEE:
کپیهاجر شهسوار، مرضیه بلندی، و هما بقایی، “برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum)), مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 43–56، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363352/fa