APA:
کپیغزنوی، مریم، مصلحی شاد، مریم، و قمری، فاطمه. (1398). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی, مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئه امودین و آنتراکینون آلوئه ورا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(2 )، 117-124. SID. https://sid.ir/paper/363367/fa
Vancouver:
کپیغزنوی مریم، مصلحی شاد مریم، قمری فاطمه. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی, مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئه امودین و آنتراکینون آلوئه ورا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(2 ):117-124. Available from: https://sid.ir/paper/363367/fa
IEEE:
کپیمریم غزنوی، مریم مصلحی شاد، و فاطمه قمری، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی, مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئه امودین و آنتراکینون آلوئه ورا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 117–124، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363367/fa