مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

942
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 27

چکیده

 به منظور طراحی و ساخت مکانیزم های پس از برداشت و جهت طبقه بندی محصولات کشاورزی, داشتن اطلاعات جامع در مورد برخی خصوصیات فیزیکی, مکانیکی, شیمیایی و ارتباط بین آن ها برای محصول ضروری می باشد. تاکنون هیچ گونه بررسی در مورد ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی توت فرنگی رقم پاروس انجام نشده است. در این پژوهش, توت فرنگی رقم پاروس در شش طبقه با نظر فرد خبره بر اساس ویژگی های ظاهری از جمله رنگ و اندازه طبقه بندی شد. بر این اساس برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی طبقات از جمله ابعاد هندسی, جرم, حجم, چگالی حقیقی و ظاهری, تخلخل, سفتی و نقطه تسلیم بیولوژیک و همچنین برخی خصوصیات شیمیایی آن ها از جمله اسید آسکوربیک, اسدیته, مواد جامد محلول کل و شاخص طعم مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد برای طبقات یک الی شش به ترتیب, مقادیر میانگین ارتفاع, 44/29, 63/36, 48/42, 47/26, 08/33و 07/42 میلی متر؛ قطر, 93/16, 73/22, 66/26, 09/17, 51/20 و 88/27 میلی متر؛ جرم, 925/4, 909/11, 779/21, 4710/5, 71/11, 437/21 گرم؛ حجم, 227/5, 377/12, 439/22, 357/6, 590/13 و 322/24 میلی متر مکعب؛ چگالی حقیقی, 367/942, 499/962, 166/970, 592/860, 623/861 و 513/881 گرم بر میلی متر مکعب؛ سفتی, 1/10, 8/7, 2/5, 2/28, 7/13و 5/11 نیتون بر متر مربع؛ اسید آسکوربیک, 53/39, 06/44, 20/47, 25/7, 20/7 و 55/13 میلی گرم درصد گرم محصول و شاخص طعم, 3/16, 5/13, 6/12, 6/3, 8/3 و 5/5 بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاتحی، فرهاد، محمودی، اصغر، حسین پور، عادل، و صمیمی اخیجهانی، هادی. (1399). خواص فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی میوه توت فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 17-27. SID. https://sid.ir/paper/363809/fa

    Vancouver: کپی

    فاتحی فرهاد، محمودی اصغر، حسین پور عادل، صمیمی اخیجهانی هادی. خواص فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی میوه توت فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):17-27. Available from: https://sid.ir/paper/363809/fa

    IEEE: کپی

    فرهاد فاتحی، اصغر محمودی، عادل حسین پور، و هادی صمیمی اخیجهانی، “خواص فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی میوه توت فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 17–27، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363809/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button