APA:
کپیشفیعی، الناز، و گلی، محمد. (1399). بهینه سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/363814/fa
Vancouver:
کپیشفیعی الناز، گلی محمد. بهینه سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/363814/fa
IEEE:
کپیالناز شفیعی، و محمد گلی، “بهینه سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 73–84، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363814/fa