APA:
کپیآقاجان زاده سورکی، سارا، ضیائی فر، محمدامان، کاشانی نژاد، مهدی، و رضائی اصل، عباس. (1398). تاثیر پیش حرارت دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه فرنگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(2 (پیاپی 56) )، 297-307. SID. https://sid.ir/paper/363826/fa
Vancouver:
کپیآقاجان زاده سورکی سارا، ضیائی فر محمدامان، کاشانی نژاد مهدی، رضائی اصل عباس. تاثیر پیش حرارت دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه فرنگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(2 (پیاپی 56) ):297-307. Available from: https://sid.ir/paper/363826/fa
IEEE:
کپیسارا آقاجان زاده سورکی، محمدامان ضیائی فر، مهدی کاشانی نژاد، و عباس رضائی اصل، “تاثیر پیش حرارت دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه فرنگی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 (پیاپی 56) ، pp. 297–307، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363826/fa