APA:
کپینقوی گرگری، آذر، آصفی، نارملا، و روفه گری نژاد، لیلا. (1400). مدل سازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 345-360. SID. https://sid.ir/paper/363973/fa
Vancouver:
کپینقوی گرگری آذر، آصفی نارملا، روفه گری نژاد لیلا. مدل سازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):345-360. Available from: https://sid.ir/paper/363973/fa
IEEE:
کپیآذر نقوی گرگری، نارملا آصفی، و لیلا روفه گری نژاد، “مدل سازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 345–360، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363973/fa