مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 194

چکیده

ماندگاری مدت زمانی است که تحت شرایط خاص با کاهش قابل قبول کیفیت ماده غذایی مطابقت دارد. این ویژگی به عوامل مختلف ذاتی و محیطی نظیر ماهیت ماده غذایی, فرآیندهای نگهداری, پوشش دهی و نوع بسته بندی بستگی دارد و بر پایداری محصول تاثیر می گذارد. توانایی پیش بینی زمان ماندگاری از ارزش تجاری قابل توجهی برخوردار است, اما هیچ روش قابل اتکایی برای این منظور در مورد پسته تازه وجود ندارد. پژوهش حاضر با هدف ایجاد مدل های ریاضی به منظور پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی, با استفاده از نمونه های پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با پوشش خوراکی کیتوزان در غلظت های متفاوت (صفر, 1 و 5/1 درصد) و تحت سه اتمسفر شامل هوای معمولی, مپ غیرفعال و مپ فعال انجام گردید. مطالعه زمان ماندگاری در دمای 5 درجه سانتیگراد انجام گرفت و یک پیش بینی چند متغیره از ویژگی های بافتی دستگاهی و حسی از طریق مدل های سینتیک انجام گرفت. در این پژوهش, پسته تازه پوشش دهی شده با 5/1درصد کیتوزان تحت شرایط بسته بندی مپ فعال, دارای بالاترین زمان ماندگاری پیش بینی شده (86 روز) بود. همچنین, مدل های مختلف بدست آمده توانستند زمان نرم شدن تا پایان مدت زمان ماندگاری را در شرایط مختلف پوشش دهی و بسته بندی پسته تازه به خوبی پیش بینی کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضاییان عطار، فرناز، صداقت، ناصر، یگانه زاد، سمیرا، پاسبان، آتنا، و حصاری نژاد، محمدعلی. (1400). مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 181-194. SID. https://sid.ir/paper/364025/fa

    Vancouver: کپی

    رضاییان عطار فرناز، صداقت ناصر، یگانه زاد سمیرا، پاسبان آتنا، حصاری نژاد محمدعلی. مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):181-194. Available from: https://sid.ir/paper/364025/fa

    IEEE: کپی

    فرناز رضاییان عطار، ناصر صداقت، سمیرا یگانه زاد، آتنا پاسبان، و محمدعلی حصاری نژاد، “مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 181–194، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364025/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button