APA:
کپیشریعت، منیرالدین، لک زاده، لیلا، و میرمحمدی، مهرالسادات. (1395). مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه گیری سوربات پتاسیم در آبمیوه های صنعتی. بهداشت مواد غذایی، 6(4 (پیاپی 24) )، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/364174/fa
Vancouver:
کپیشریعت منیرالدین، لک زاده لیلا، میرمحمدی مهرالسادات. مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه گیری سوربات پتاسیم در آبمیوه های صنعتی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(4 (پیاپی 24) ):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/364174/fa
IEEE:
کپیمنیرالدین شریعت، لیلا لک زاده، و مهرالسادات میرمحمدی، “مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه گیری سوربات پتاسیم در آبمیوه های صنعتی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 63–73، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364174/fa