مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

416
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

549
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتا، مقاومت به انسولین، فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده کنترل دار

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 82

چکیده

 مقدمه: هدف از این کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل دار, بررسی تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتای خون, مقاومت به انسولین, فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بود. مواد و روشها: یکصد و پنج بیمار دیابتی بطور تصادفی به یکی از 3 گروه مداخله تخصیص داده شدند: گروه A (کمتر از 1 واحد), گروه B (2 تا 3 واحد), و گروه C(4 تا 5 واحد) لبنیات در روز. بیومارکرهای قند خون ناشتا, مقاومت به انسولین, فشار خون و پروفایل لیپیدی در ابتدا و پس از 8 هفته مداخله, اندازه گیری شد. یافته ها: شاخص HOMA-IR و فشارخون سیستولیک به طور معنی داری در افراد مصرف کننده 4 تا 5 واحد از محصولات لبنی در مقایسه با گروه های مداخله دیگر کاهش یافت (0/001P<). در حالی که هیچ اختلاف معنی داری در غلظت پروفایل چربی, گلوکز ناشتا, وزن, دور کمر و فشار خون در گرو ه های A و B مورد مطالعه مشاهده نشد (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین پور نیازی، سمیه، آقایان، مریم، واسعی، محمد حسن، و میر میران، پروین. (1399). تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتا, مقاومت به انسولین, فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده کنترل دار. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 22(1 )، 72-82. SID. https://sid.ir/paper/364257/fa

    Vancouver: کپی

    حسین پور نیازی سمیه، آقایان مریم، واسعی محمد حسن، میر میران پروین. تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتا, مقاومت به انسولین, فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده کنترل دار. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1399؛22(1 ):72-82. Available from: https://sid.ir/paper/364257/fa

    IEEE: کپی

    سمیه حسین پور نیازی، مریم آقایان، محمد حسن واسعی، و پروین میر میران، “تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتا, مقاومت به انسولین, فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده کنترل دار،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 22، no. 1 ، pp. 72–82، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364257/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button