مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,822
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

942
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مصرف مواد غذایی و شیوع علایم آسم و آلرژی در کودکان

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 44

چکیده

 مقدمه: شیوع آسم و سایر بیماری های آلرژیک طی سه دهه گذشته رو به افزایش است. فاکتورهای ژنتیکی, توجیه کننده افزایش آلرژی در این مدت نبوده و مطالعات متعددی احتمال وجود رابطه بین فاکتورهای محیطی از جمله رژیم های غذایی و افزایش شیوع این بیماری ها را مطرح کرده اند. این تحقیق با هدف تعیین رابطه مصرف انواع مواد غذایی و میزان مصرف هر یک با شیوع علایم این بیماری ها در سال 1382در شهر یزد اجرا گردیده است.روش بررسی: این تحقیق توصیفی - تحلیلی است که به روش توصیفی مقطعی بر روی 2768 نفر از کودکان 7-6 ساله سال اول مدارس ابتدایی و 3201 نفر نوجوانان 14-13 ساله مدارس راهنمایی شهر یزد انجام شده است. داده ها بوسیله پرسشنامه استاندارد ایساک جمع آوری گردید و پرسشنامه ها توسط نرم افزار Epi6 به کامپیوتر وارد و توسط SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: در گروه سنی 7-6 ساله شیوع علایم خس خس سینه, رینیت آلرژیک و اگزما به ترتیب 10.9%, 15.5% و 7.3% و در گروه سنی 14-13 ساله به ترتیب 20.3%, 42.7% و 14.8% می باشد. در کودکان 7-6 ساله بین مصرف بالای کره حیوانی, شکلات, شیرینی, پفک و چیپس با افزایش فراوانی رینیت آلرژیک ارتباط معنی داری وجودارد. در نوجوانان 14-13 ساله نیز بین فراوانی علایم خس خس سینه و مصرف زیاد غذاهایی مانند شکلات, پفک, چیپس و تخم مرغ ارتباط معنی داری مشاهده می شود.نتیجه گیری: مصرف بعضی از غذاها از جمله غذاهای حاضری مثل پفک و چیپس در کودکان و نوجوانان همراه با افزایش علایم بیماری های آسم, رینیت الرژیک و اگزما می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، مهران، میرزایی، محسن، و آخوندزردینی، راضیه. (1390). مصرف مواد غذایی و شیوع علایم آسم و آلرژی در کودکان. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 19(1 (پیاپی 76))، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/36428/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی مهران، میرزایی محسن، آخوندزردینی راضیه. مصرف مواد غذایی و شیوع علایم آسم و آلرژی در کودکان. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1390؛19(1 (پیاپی 76)):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/36428/fa

    IEEE: کپی

    مهران کریمی، محسن میرزایی، و راضیه آخوندزردینی، “مصرف مواد غذایی و شیوع علایم آسم و آلرژی در کودکان،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 19، no. 1 (پیاپی 76)، pp. 35–44، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36428/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button