APA:
کپیمحمدی فر، فریبا، و مقدم، محمد. (1399). ارزیابی میزان همزیستی, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانتی و شاخص خطر و سلامت گشنیز تحت سمیت کادمیوم و کاربرد قارچ های مایکوریزا. سلول و بافت، 11(1 )، 55-72. SID. https://sid.ir/paper/364452/fa
Vancouver:
کپیمحمدی فر فریبا، مقدم محمد. ارزیابی میزان همزیستی, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانتی و شاخص خطر و سلامت گشنیز تحت سمیت کادمیوم و کاربرد قارچ های مایکوریزا. سلول و بافت[Internet]. 1399؛11(1 ):55-72. Available from: https://sid.ir/paper/364452/fa
IEEE:
کپیفریبا محمدی فر، و محمد مقدم، “ارزیابی میزان همزیستی, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانتی و شاخص خطر و سلامت گشنیز تحت سمیت کادمیوم و کاربرد قارچ های مایکوریزا،” سلول و بافت، vol. 11، no. 1 ، pp. 55–72، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364452/fa