مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

333
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

439
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 149

چکیده

 در این مطالعه اثر عصاره اتانولی گیاه شوید بر رشد, ترکیب بدن, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهیان قزل آلای رنگین-کمان با میانگین وزن 32/0± 12 گرم مورد بررسی قرار گرفت. ماهی ها به روش خوراکی با غلظت های 500, 1000, 1500 و 3000 میلی گرم بر کیلوگرم جیره عصاره شوید به مدت 56 روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد از نظر شاخص های رشد بیشترین میزان افزایش وزن بدن, نرخ رشد ویژه و بهترین ضریب تبدیل غذایی در تیمارهای 1000 و 1500 میلی گرم بر کیلوگرم مشاهده شد (05/0>P). از طرفی بیشترین و کمترین میزان پروتئین لاشه به ترتیب در تیمارهای 3000 و 1500 میلی گرم و بیشترین و کمترین میزان چربی نیز در تیمارهای 1500 و 3000 میلی گرم عصاره اتانولی شوید مشاهده شد (05/0>P). همچنین بیشترین میزان فعالیت آنزیم های سوپراکسید دیسموتاز و کاتالاز به ترتیب در سطوح 1500 و 1000 میلی گرم و کمترین میزان هر دو آنزیم در تیمار 3000 میلی گرم بود. بر اساس نتایج پژوهش حاضر, غلظت های 1000 و 1500 میلی گرم بر کیلوگرم عصاره شوید موجب افزایش وزن و فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز و کاتالاز در این ماهی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زیلاب سندیجانی، رضا، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و اسماعیلی تمندگانی، امیرحسین. (1398). اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد, ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(2 )، 129-149. SID. https://sid.ir/paper/364519/fa

    Vancouver: کپی

    زیلاب سندیجانی رضا، عابدیان کناری عبدالمحمد، اسماعیلی تمندگانی امیرحسین. اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد, ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(2 ):129-149. Available from: https://sid.ir/paper/364519/fa

    IEEE: کپی

    رضا زیلاب سندیجانی، عبدالمحمد عابدیان کناری، و امیرحسین اسماعیلی تمندگانی، “اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد, ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 2 ، pp. 129–149، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364519/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا