APA:
کپیزیلاب سندیجانی، رضا، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و اسماعیلی تمندگانی، امیرحسین. (1398). اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد, ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(2 )، 129-149. SID. https://sid.ir/paper/364519/fa
Vancouver:
کپیزیلاب سندیجانی رضا، عابدیان کناری عبدالمحمد، اسماعیلی تمندگانی امیرحسین. اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد, ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(2 ):129-149. Available from: https://sid.ir/paper/364519/fa
IEEE:
کپیرضا زیلاب سندیجانی، عبدالمحمد عابدیان کناری، و امیرحسین اسماعیلی تمندگانی، “اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد, ترکیب بدن و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 2 ، pp. 129–149، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364519/fa