APA:
کپیعلائی روزبهانی، زهرا. (1398). ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت سنجی آبلیمو ترش تجاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 497-506. SID. https://sid.ir/paper/364674/fa
Vancouver:
کپیعلائی روزبهانی زهرا. ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت سنجی آبلیمو ترش تجاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):497-506. Available from: https://sid.ir/paper/364674/fa
IEEE:
کپیزهرا علائی روزبهانی، “ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت سنجی آبلیمو ترش تجاری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 497–506، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364674/fa