APA:
کپیعبدالهی مقدم، محمدرضا، رضوی، سیدمحمدعلی، و جهانی، یوسف. (1397). بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 309-322. SID. https://sid.ir/paper/365516/fa
Vancouver:
کپیعبدالهی مقدم محمدرضا، رضوی سیدمحمدعلی، جهانی یوسف. بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):309-322. Available from: https://sid.ir/paper/365516/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا عبدالهی مقدم، سیدمحمدعلی رضوی، و یوسف جهانی، “بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 309–322، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365516/fa