مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

599
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 309 | صفحه پایان 322

چکیده

 آمیزه های نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به عنوان مواد کاملاً زیست تخریب پذیر, قابلیت جایگزینی با پلیمرهای به دست آمده از منابع نفتی را برای کاربردهای بسته بندی و به ویژه تولید ظروف یک بارمصرف دارا می باشند. در پژوهش حاضر آمیزه های ذکرشده در حضور سازگارکننده به روش اختلاط مذاب تهیه شدند و تأثیر هم زمان فاکتورهای درصد وزنی نشاسته ی گرمانرم گندم در آمیزه در دامنه ی 10 تا 50 درصد و درصد وزنی گلیسرول در مخلوط با سوربیتول به عنوان نرم کننده ی نشاسته در دامنه ی صفر تا 100 درصد بر مقاومت کششی, مقاومت ضربه ای و رطوبت تعادلی آمیزه ها, با انجام آزمایش هایی مطابق روش آماری سطح پاسخ بهینه یابی شد. مطابق نتایج به دست آمده, آمیزه ی با مقادیر درصد وزنی نشاسته ی گرمانرم گندم در آمیزه و درصد وزنی گلیسرول در مخلوط با سوربیتول بهینه به ترتیب برابر با 34/9 و 28/7 درصد, دارای مقادیر مقاومت کششی, مقاومت ضربه ای و رطوبت تعادلی به ترتیب برابر با 28 مگاپاسکال, 25/5 ژول/متر و 14/3 درصد بود. آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید با مقادیر درصد وزنی نشاسته ی گرمانرم گندم در آمیزه و درصد وزنی گلیسرول در مخلوط با سوربیتول بهینه به ترتیب برابر با 34/9 و 28/7 درصد و با فاز نشاسته ی گرمانرم شامل 35 درصد وزنی مخلوط نرم کننده با اکسترودر دوپیچه تهیه شد و مقاومت کششی, مقاومت ضربه ای و رطوبت تعادلی آن اندازه گیری شد. انحراف نسبی داده های آزمایشگاهی و مقادیر پیش بینی شده توسط مدل های رگرسیونی برای مقاومت کششی, مقاومت ضربه ای و رطوبت تعادلی آمیزه به ترتیب برابر با 4/4, 2/4 و 10/6 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی مقدم، محمدرضا، رضوی، سیدمحمدعلی، و جهانی، یوسف. (1397). بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 309-322. SID. https://sid.ir/paper/365516/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی مقدم محمدرضا، رضوی سیدمحمدعلی، جهانی یوسف. بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):309-322. Available from: https://sid.ir/paper/365516/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا عبدالهی مقدم، سیدمحمدعلی رضوی، و یوسف جهانی، “بهینه سازی اثرات غلظت نشاسته ی گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزه ی نشاسته ی گرمانرم/پلی لاکتیک اسید به روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 309–322، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365516/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button