مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

459
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی افت وزن زردآلو طی خشک کردن با خشک کن فروسرخ به روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 69

چکیده

 زمینه مطالعاتی: مدل سازی خشک کردن محصولات کشاورزی, یکی از راه های مناسب برای کنترل زمان و شرایط خشک کردن می باشد. هدف: در این مطالعه جهت خشک کردن و افزایش زمان ماندگاری زردآلو, از روش پرتودهی فروسرخ استفاده گردید. روش کار: اثر توان لامپ فروسرخ در سه سطح 150, 250 و 375 وات, فاصله نمونه از لامپ در سه سطح 5, 5/7 و 10 سانتی متر و در مدت زمان 160 دقیقه بر خشک کردن زردآلو بررسی شد. نتایج: نتایج خشک کردن زردآلو به روش فروسرخ نشان داد با افزایش توان لامپ و کاهش فاصله نمونه ها از منبع حرارتی, سرعت خشک کردن افزایش می یابد. مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی با 3 ورودی (توان لامپ, فاصله لامپ و زمان) و 1 خروجی (کاهش وزن) انجام شد. نتایج مدل سازی به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی نشان داد شبکه ای با تعداد 7 نرون در یک لایه پنهان و با استفاده از تابع فعال سازی سیگموئیدی می تواند درصد کاهش وزن را طی فرآیند خشک کردن زردآلو به روش فروسرخ را با ضریب همبستگی برابر 9987/0 و میانگین مربعات خطا برابر 9215/1 پیشگویی نماید. نتیجه گیری نهایی: نتایج آنالیز حساسیت توسط شبکه عصبی بهینه نشان داد که زمان خشک کردن به عنوان مؤثرترین عامل در کنترل کاهش وزن برش های زردآلو می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، فخرالدین. (1398). مدل سازی افت وزن زردآلو طی خشک کردن با خشک کن فروسرخ به روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/365583/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فخرالدین. مدل سازی افت وزن زردآلو طی خشک کردن با خشک کن فروسرخ به روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/365583/fa

    IEEE: کپی

    فخرالدین صالحی، “مدل سازی افت وزن زردآلو طی خشک کردن با خشک کن فروسرخ به روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 55–69، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button