APA:
کپیرشیدی، منوچهر، امیری چایجان، رضا، و قاسمی، علی. (1399). بهینه سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه فرنگی بر مبنای ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/365880/fa
Vancouver:
کپیرشیدی منوچهر، امیری چایجان رضا، قاسمی علی. بهینه سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه فرنگی بر مبنای ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/365880/fa
IEEE:
کپیمنوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، و علی قاسمی، “بهینه سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه فرنگی بر مبنای ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 29–42، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365880/fa