APA:
کپیمحمدپورمیر، محمدابراهیم، نانواکناری، سارا، و موقرنژاد، کامیار. (1399). مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه های عصبی MLP و RBF برای مدل سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک کن مایکروویو (مقاله کوتاه). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(2 (پیاپی 62) )، 331-341. SID. https://sid.ir/paper/365884/fa
Vancouver:
کپیمحمدپورمیر محمدابراهیم، نانواکناری سارا، موقرنژاد کامیار. مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه های عصبی MLP و RBF برای مدل سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک کن مایکروویو (مقاله کوتاه). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 62) ):331-341. Available from: https://sid.ir/paper/365884/fa
IEEE:
کپیمحمدابراهیم محمدپورمیر، سارا نانواکناری، و کامیار موقرنژاد، “مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه های عصبی MLP و RBF برای مدل سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک کن مایکروویو (مقاله کوتاه)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 331–341، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365884/fa