مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت

صفحات

 صفحه شروع 477 | صفحه پایان 484

چکیده

 در این پژوهش از امواج فراصوت جهت استحصال پکتین از ضایعات بادمجان (پوست و کلاهک) استفاده شد. برای این منظور اثر مدت زمان فراصوت (80-40 دقیقه) و نسبت حلال به ماده جامد ( 1: 30-1: 10 میلی لیتر بر گرم) بر میزان راندمان استخراج و درجه استری شدن پکتین استحصال شده مورد بررسی قرار گرفت. از آزمون طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز FTIR و بررسی رفتار رئولوژیکی, ویژگی های عملکردی پکتین استحصال شده ارزیابی گردید. بر اساس نتایج به دست آمده, در نسبت حلال به ماده خشک (1: 10 میلی لیتر بر میلی گرم) و مدت زمان 60 دقیقه بالاترین راندمان استحصال پکتین از پسماند بادمجان به دست آمد. بالاترین درجه استری شدن, در نسبت حلال به ماده خشک (1: 20 میلی لیتر بر میلی گرم) و مدت زمان 60 دقیقه (1/0% ± 18/84) حاصل شد. همچنین, درجه استری شدن پکتین های به دست آمده بین 02/0 ± 69/67 تا 1/0 ± 18/84 درصد متغیر بود که نشان از کیفیت بالای پکتین استخراج شده است. نمودار FTIR, تمام پیوندها و پیک های مشخصه پکتین را نشان داد هم چنین پیک های موجود در نمودار FTIR, حاکی از وفور گروه های متوکسی در پکتین های استحصالی بود. محلول های پکتینی استحصال شده در این پژوهش, رفتار شل شونده با درجه برش از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوشاد، محمد، مهرنیا، محمدامین، و دهقان، نسیم. (1398). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 477-484. SID. https://sid.ir/paper/365900/fa

    Vancouver: کپی

    نوشاد محمد، مهرنیا محمدامین، دهقان نسیم. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):477-484. Available from: https://sid.ir/paper/365900/fa

    IEEE: کپی

    محمد نوشاد، محمدامین مهرنیا، و نسیم دهقان، “ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 477–484، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365900/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button