APA:
کپیهادیان، فاطمه، قنبری، فرزاد، بیات کوهسار، جواد، و راه چمنی، رضا. (1397). اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع, مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت. تحقیقات تولیدات دامی، 7(2 )، 55-67. SID. https://sid.ir/paper/365996/fa
Vancouver:
کپیهادیان فاطمه، قنبری فرزاد، بیات کوهسار جواد، راه چمنی رضا. اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع, مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(2 ):55-67. Available from: https://sid.ir/paper/365996/fa
IEEE:
کپیفاطمه هادیان، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، و رضا راه چمنی، “اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع, مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 2 ، pp. 55–67، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365996/fa