APA:
کپیحمیدی، مینا، نیلی احمدآبادی، امیر، و حشمتی، علی. (1398). بررسی روش های مختلف آماده سازی قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) نژاد H737 بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(2 )، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/366538/fa
Vancouver:
کپیحمیدی مینا، نیلی احمدآبادی امیر، حشمتی علی. بررسی روش های مختلف آماده سازی قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) نژاد H737 بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(2 ):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/366538/fa
IEEE:
کپیمینا حمیدی، امیر نیلی احمدآبادی، و علی حشمتی، “بررسی روش های مختلف آماده سازی قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) نژاد H737 بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 95–104، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366538/fa