APA:
کپیپورملکشاهی، امین اله، خطیب جو، علی، فتاح نیا، فرشید، و جعفری، هوشنگ. (1398). اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, اندام های بدن, فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/366624/fa
Vancouver:
کپیپورملکشاهی امین اله، خطیب جو علی، فتاح نیا فرشید، جعفری هوشنگ. اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, اندام های بدن, فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/366624/fa
IEEE:
کپیامین اله پورملکشاهی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، و هوشنگ جعفری، “اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, اندام های بدن, فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 77–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366624/fa