مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

408
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

488
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام های بدن، فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 87

چکیده

 زمینه مطالعاتی: افزودن سیر و ال-کارنتین می تواند سبب بهبود عملکرد جوجه های گوشتی شود. هدف: به منظور ارزیابی تاثیر ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, فراسنجه های چربی خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی این آزمایش طراحی شد. روشکار: آزمایش با استفاده از 480 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین, در قالب فاکتوریل (5×2) بر پایه طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار, 4 تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار و دو دوره کوتاه (3 هفته اول دوره پرورش) و بلند مدت (کل دوره پرورش) انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون افزودنی), جیره حاوی 02/0 درصد آنتی-بیوتیک فلاوومایسین (کنترل مثبت), جیره حاوی 5/1 درصد پودر سیر, جیره حاوی 025/0 درصد ال-کارنیتین و جیره حاوی 025/0 درصد ال– کارنیتین و 5/1 درصد پودر سیر در دوره آزمایشی بودند. نتایج: نتایج نشان داد که وزن زنده, افزایش وزن, میزان خوراک مصرفی و ضریب تبدیل جوجه های گوشتی تحت تاثیر جیره های آزمایشی و مدت زمان مصرف آن ها قرار نگرفت (05/0P). مدت زمان مصرف و جیره های آزمایشی بر تری گلیسرید, کلسترول, کلسترول-HDL, کلسترول-LDL سرم و اسید لاکتیک گوشت سینه تاثیر معنی داری نداشتند (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورملکشاهی، امین اله، خطیب جو، علی، فتاح نیا، فرشید، و جعفری، هوشنگ. (1398). اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, اندام های بدن, فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/366624/fa

    Vancouver: کپی

    پورملکشاهی امین اله، خطیب جو علی، فتاح نیا فرشید، جعفری هوشنگ. اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, اندام های بدن, فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/366624/fa

    IEEE: کپی

    امین اله پورملکشاهی، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، و هوشنگ جعفری، “اثر مدت مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد, اندام های بدن, فراسنجه های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی سویه آرین،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 77–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366624/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button