مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

342
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 132

چکیده

 در این تحقیق به بررسی اثر نوع بارگذاری های دینامیکی و استاتیکی و دوره انبارداری بر میزان سفتی گلابی پرداخته شد. برای این کار ابتدا گلابی ها به سه گروه 27 تایی برای سه بارگذاری استاتیکی لبه نازک, استاتیکی لبه پهن و دینامیکی دسته بندی شده و بارگذاری شدند. هر یک از گروه های بارگذاری شده در سه دوره 5, 10 و 15 روزه انبار دار شده و بعد از هر دوره انبارداری با استفاده از آزمون غیرمخرب CT-Scan از تغییر بافت گلابی ها عکس برداری شد و سپس میزان سفتی بافت گلابی با استفاده از سفتی سنج اندازه گیری شد. همچنین داده ها با استفاده از دو شبکه مصنوعی MLP و RBF شبیه سازی و مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که با افزایش دوره انبارداری و میزان نیروی بارگذاری در هر سه نوع بارگذاری میزان سفتی به طور معنی داری (سطح 1%) کاهش یافت. همچنین بافت گلابی در بارگذاری دینامیکی به شدت نسبت به دوبارگذاری دیگر تخریب شده است. بهترین مقادیر شبکه عصبی مصنوعی برای فشار لبه پهن (12 نرون-RBF) (R2 Wide edge= 0. 9738-RMSE Wide edge= 0. 3419-MAE Wide edge= 0. 268) و برای فشار لبه نازک(4 نرون-RBF) (R2Thin edge= 0. 9946-RMSE Thin edge=0. 170977-MAE Thin edge= 0. 133) و در نهایت برای بارگذاری دینامیکی (8 نرون-RBF) (R2 Dynamic loading = 0. 9933-RMSE Dynamic loading =0. 230-MAE Dynamic loading=0. 187) بوده است. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واحدی ترشیزی، محمد، و آزادبخت، محسن. (1398). بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 113-132. SID. https://sid.ir/paper/366799/fa

    Vancouver: کپی

    واحدی ترشیزی محمد، آزادبخت محسن. بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):113-132. Available from: https://sid.ir/paper/366799/fa

    IEEE: کپی

    محمد واحدی ترشیزی، و محسن آزادبخت، “بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 113–132، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366799/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button