APA:
کپیواحدی ترشیزی، محمد، و آزادبخت، محسن. (1398). بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 113-132. SID. https://sid.ir/paper/366799/fa
Vancouver:
کپیواحدی ترشیزی محمد، آزادبخت محسن. بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):113-132. Available from: https://sid.ir/paper/366799/fa
IEEE:
کپیمحمد واحدی ترشیزی، و محسن آزادبخت، “بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 113–132، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366799/fa