APA:
کپیشیشه بر، فریده، زنده دل، محدثه، ویسی، مسعود، ساکی، امل، و شیری نسب، مهدی. (1398). عیین شاخص گلیسمی, بار گلیسمی و شاخص سیری نان با ترکیب متفاوت آرد گندم و آرد جو. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 21(6 )، 345-355. SID. https://sid.ir/paper/367322/fa
Vancouver:
کپیشیشه بر فریده، زنده دل محدثه، ویسی مسعود، ساکی امل، شیری نسب مهدی. عیین شاخص گلیسمی, بار گلیسمی و شاخص سیری نان با ترکیب متفاوت آرد گندم و آرد جو. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1398؛21(6 ):345-355. Available from: https://sid.ir/paper/367322/fa
IEEE:
کپیفریده شیشه بر، محدثه زنده دل، مسعود ویسی، امل ساکی، و مهدی شیری نسب، “عیین شاخص گلیسمی, بار گلیسمی و شاخص سیری نان با ترکیب متفاوت آرد گندم و آرد جو،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 21، no. 6 ، pp. 345–355، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367322/fa