APA:
کپیراد، مهیار، غفوری، حامد، و غلامی، زهره. (1399). تاثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی متیل سلولز و متابی سولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه ای. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 581-605. SID. https://sid.ir/paper/367554/fa
Vancouver:
کپیراد مهیار، غفوری حامد، غلامی زهره. تاثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی متیل سلولز و متابی سولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه ای. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):581-605. Available from: https://sid.ir/paper/367554/fa
IEEE:
کپیمهیار راد، حامد غفوری، و زهره غلامی، “تاثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی متیل سلولز و متابی سولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه ای،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 581–605، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367554/fa