APA:
کپیموسی پور، فتانه، ناظوری، فاطمه، پیرمرادی، محمدرضا، و میردهقان، سیدحسین. (1400). بررسی تاثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 279-294. SID. https://sid.ir/paper/367706/fa
Vancouver:
کپیموسی پور فتانه، ناظوری فاطمه، پیرمرادی محمدرضا، میردهقان سیدحسین. بررسی تاثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):279-294. Available from: https://sid.ir/paper/367706/fa
IEEE:
کپیفتانه موسی پور، فاطمه ناظوری، محمدرضا پیرمرادی، و سیدحسین میردهقان، “بررسی تاثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 279–294، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367706/fa