APA:
کپیحصاری نژاد، محمدعلی، و امیریوسفی، محمدرضا. (1400). مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 361-369. SID. https://sid.ir/paper/367708/fa
Vancouver:
کپیحصاری نژاد محمدعلی، امیریوسفی محمدرضا. مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):361-369. Available from: https://sid.ir/paper/367708/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی حصاری نژاد، و محمدرضا امیریوسفی، “مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 361–369، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367708/fa