مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,252
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,706
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غربالگری لاکتیک اسید باکتری های تولید کننده ی هیالورونیک اسید و بهینه سازی محیط کشت باکتری منتخب با روش تاگوچی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 پلی ساکارید هیالورونیک اسید (HA), جزء اصلی ماتریکس خارج سلولی اپیتلیال, عصب و بافت همبند مهره داران و هم چنین کپسول خارج سلولی برخی از میکروارگانیسم ها است. این پلی ساکارید به علت ویژگی هایی از قبیل ویسکوزیته ی بالا و خاصیت زیست سازگاری, کاربردهای مختفی در زمینه های چشم پژشکی, ارتوپدی, آرایشی و مهندسی بافت دارد. بافت های حیوانی و استرپتوکوک ها سهم اصلی را در به دست آوردن هیالورونیک اسید دارند؛ اما به دلیل مشکلاتی از جمله آلودگی با پروتئین و وجود اندوتوکسین توجه ها به سمت باکتری های غیر بیماری زا برای تولید هیالورونیک اسید جلب شده است. لاکتوباسیلوس ها, باکتری های پروبیوتیکی هستند که مصارف گوناگونی دارند. تولید ماکرومولکول های زیستی توسط این گروه از باکتری ها به دلیل GRAS بودن آن ها در الویت می باشد. تولید هیالوونیک اسید برای اولین بار, در این لاکتیک اسید باکتری های GRAS شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643PTCC, لاکتوباسیلوس رامنوسوس 1637PTCC, لاکتوباسیلوس کازئی 1608PTCC و استرپتوکوکوس ترموفیلوس 1738PTCC بررسی شد. در مرحله ی اول, هیالورونیک اسید به طور روزانه تا 96 ساعت از محیط کشت اختصاصی هر سویه جداسازی و توسط رسوب با اتانول به طور نسبی خالص شد. روش کربازول برای سنجش میزان تولید هیالورونیک اسید به کار برده شد. بر طبق نتایج به دست آمده, لاکتوباسیلوس رامنوسوس تولید هیالورونیک اسید حدوداً 4/0 گرم در لیتر را در ساعت 96 داشت. در مرحله ی بعد, افزایش HA تولیدی توسط این باکتری با استفاده از بهینه سازی محیط کشت با روش تاگوچی بررسی شد. با استفاده از این روش نقاط بهینه ی فاکتورها مشخص گردید و تولید هیالورونیک اسید به میزان 162% افزایش یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتوحی چاهوکی، فاطمه، امین زاده، سعید، جعفریان، وهب، تابنده، فاطمه، و خدابنده، مهوش. (1397). غربالگری لاکتیک اسید باکتری های تولید کننده ی هیالورونیک اسید و بهینه سازی محیط کشت باکتری منتخب با روش تاگوچی. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، 31(4 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/368000/fa

    Vancouver: کپی

    فتوحی چاهوکی فاطمه، امین زاده سعید، جعفریان وهب، تابنده فاطمه، خدابنده مهوش. غربالگری لاکتیک اسید باکتری های تولید کننده ی هیالورونیک اسید و بهینه سازی محیط کشت باکتری منتخب با روش تاگوچی. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1397؛31(4 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/368000/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه فتوحی چاهوکی، سعید امین زاده، وهب جعفریان، فاطمه تابنده، و مهوش خدابنده، “غربالگری لاکتیک اسید باکتری های تولید کننده ی هیالورونیک اسید و بهینه سازی محیط کشت باکتری منتخب با روش تاگوچی،” پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، vol. 31، no. 4 ، pp. 0–0، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368000/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button