Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

598
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

445
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 پژوهش حاضر به منظور تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای تفاله هویج و سپس تعیین تأثیر گنجاندن سطوح مختلف آن در جیره بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیر برون تنی انجام شد. ابتدا ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیر برون تنی تفاله هویج با کاه گندم و یونجه مقایسه شد. سپس, اثرات جایگزینی بخش علوفه جیره با سطوح صفر, 50, 100, 150 و 200 گرم تفاله هویج در کیلوگرم ماده خشک بر فراسنجه های تخمیر برون تنی بررسی شد. بیشترین حجم تولید گاز در زمان های اولیه انکوباسیون (16 و 24 ساعت) و نرخ تولید گاز (c) با انکوباسیون تفاله هویج و کمترین مقدار آن برای کاه گندم مشاهده شد (05/0P<). به هر حال, بیشترین مقدار تولید گاز در سایر زمان های انکوباسیون و نیز بیشترین پتانسیل تولید گاز (b) مربوط به یونجه و کمترین آن مربوط به کاه گندم بود (05/0P<). بیشترین مقدار گوارش پذیری ماده خشک و ماده آلی, اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و پروتئین میکروبی به وسیله تفاله هویج و کمترین مقدار آن با انکوباسیون کاه گندم مشاهده شد (05/0P<), هر چند بین تفاله هویج و یونجه اختلاف معنی داری وجود نداشت. با جایگزینی تفاله هویج به جای بخش علوفه ای جیره تا سطح 20 درصد, به جز غلظت نیتروژن آمونیاکی که به طور خطی کاهش و سنتز پروتئین میکروبی که به طور خطی افزایش یافت, سایر فراسنجه های تخمیر تحت تأثیر قرار نگرفت (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، ایوب، هاشمی، مظاهر، و شریفی، افروز. (1397). اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز, گوارش پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی. تحقیقات تولیدات دامی، 7(4 )، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/368091/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی ایوب، هاشمی مظاهر، شریفی افروز. اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز, گوارش پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(4 ):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/368091/fa

    IEEE: کپی

    ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی، و افروز شریفی، “اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز, گوارش پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 4 ، pp. 47–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368091/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا