Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

631
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات پروتئین های غدد شیری زنبورعسل در سنین مختلف رشد به روش الکتروفورز ژل پلیاکریل آمید سدیم دودسیل سولفات

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 آنزیم های گوارشی آلفا گلوکزاکسیداز, آمیلاز و گلوکزاکسیداز که از مهم ترین پروتئین ها در غدد شیری زنبورهای جستجوگر می باشند به همراه سه پروتئین دیگر به عنوان پروتئین های اصلی برای ساخت ژله رویال, در زنبورهای کارگر پرستار بیان می شوند. با توجه به این که بیان متفاوت این پروتئین ها در سنین مختلف, موجب پردازش ساختار عسل و تولید ژله رویال می شود, هدف از این پژوهش بررسی این تغییرات در سنین مختلف بود. برای این منظور استخراج پروتیئن های غدد شیری با چهار روش تریس, فسفات, تری کلرواسیداستیک و فنل بررسی و سپس با سه روش رنگ آمیزی کوماسی بریلیانت بلو آر 250, نیترات نقره و کوماسی بریلیانت بلو جی 250 ارزیابی شد. پس از تعیین بهترین روش استخراج و رنگ-آمیزی, پروتئین ها با روش برادفورد هم غلضت شدند و بیان آنها در پنج دوره سنی تولد, 5, 10, 15 و 20 روزگی بررسی گردید. نتایج نشان داد که بالاترین میزان بیان پروتئین های غدد شیری مؤثر در ژله رویال, مربوط به سن 10 روزگی و کمترین میزان بیان پروتئین ها مربوط به 20 روزگی بود. بیش ترین میزان بیان در پروتئین های مؤثر در تولید عسل در گلوکزاکسیداز و در 20 روزگی و کمترین میزان بیان در پروتئین های بیان شده در پروتئین آمیلاز و گلوکزاکسیداز در سنین تولد, 5 و 10 روزگی بود. همچنین بیشترین حجم بیان پروتئین های اصلی ژله رویال مربوط به سنین 5 و 10 روزگی بود. به نظر می رسد که تفاوت های زیاد در نرخ بیان پروتئین ها در سنین مختلف, یکی از مهم ترین عوامل موثر در کیفیت و کمیت عسل و ژله رویال در زنبور عسل باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیاوشی، یعقوب، بحرینی بهزادی، محمدرضا، و بهجتیان اصفهانی، محمد. (1396). بررسی تغییرات پروتئین های غدد شیری زنبورعسل در سنین مختلف رشد به روش الکتروفورز ژل پلیاکریل آمید سدیم دودسیل سولفات. پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، 30(4 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/368207/fa

    Vancouver: کپی

    سیاوشی یعقوب، بحرینی بهزادی محمدرضا، بهجتیان اصفهانی محمد. بررسی تغییرات پروتئین های غدد شیری زنبورعسل در سنین مختلف رشد به روش الکتروفورز ژل پلیاکریل آمید سدیم دودسیل سولفات. پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1396؛30(4 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/368207/fa

    IEEE: کپی

    یعقوب سیاوشی، محمدرضا بحرینی بهزادی، و محمد بهجتیان اصفهانی، “بررسی تغییرات پروتئین های غدد شیری زنبورعسل در سنین مختلف رشد به روش الکتروفورز ژل پلیاکریل آمید سدیم دودسیل سولفات،” پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، vol. 30، no. 4 ، pp. 0–0، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368207/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا